första uteserveringen

Hej!

Ikväll har jag suttit på IVYbar med Madde och Kristin:)
Så himla skönt och underbart.. I sommar har jag lovat mig själv att sitta mycket på uteserveringar :-)

Ja , imr är de redan fredag och hela helgen är de fest ..hihi vi har köpt pass på festivalborg, & vad de innebär vet jag inte riktigt förutom att de är fest ute, de kommer lite band o så.. mysigt blir de ja om vädret tilllåter oss att mysa såklart.

Jag lovar er att uppdatera mer, lite varje dag fast mest för min egenskull... är lite dålig att skriva min dagbok varje dag, brukar ha några dagar att ta igen, så detta är ett bra kompliment till den.

Se ya!


ledsen för att jag inte uppdaterat er om mitt liv på länge :)

Hejhejhejhej!!!


Jag loooovar att jag återkommer imr ist?  de är BB nu sen ska jag hoppa ner i sängen med robin..

Jag hade några som kikar in här fast jag inte skrivit på en vecka och de är för att solen varit framme, under påsken var jag i stråssa.. så har varit fullt upp=)

Idag har jag o robin varit på bio också.. mysigt..


Puss mina sköningar!

BB

hej!

idag hinner jag inte skriva ngt, de är BB nu:))

hörs imr vänner:)

Hej kära ni, vilka är ni igentligen? :)

Idag efter jobbet blev de en halvkrroppsmassage på massageakademin =) De är så gött!!
När jag kom hem åkte jag robin malin o erik till daniel och madelene och grillade=) Jag fick typ paltkoma eller ngt, men de var mysigt att komma iväg.

De är vardagslyx som vi kallar de.

Vi kom hem lagom till en unge i minuten och nu är de bigbrother,... har hunnit bädda rent i sängen så efter BB måste jag duscha och läsa bok sen sova. =)

nattinatti.....



helg och sol

Vad mer behövs? Jo trevligt sällskap är ju kul iof. Och det har jag haft =)
nu ska ni få höra hur min helg har sett ut.

Jo i fredags  så badade/städade jag lgh. var supertrött o orkade igentligen inte hitta på ngt, tur då att jag har så snälla vänner som kom hem till mig. Madde och Kristin kom hit, de skulle senare ut och jag fick sällskap hela kvällen. De gick inte förens vid 00.30, kul för mig =) Vi hade mysgt, satt och spelade nostalgi kortspel hela kvällen och kollade lite på big brother.
Robin jobbade em så han kom hem efter 00. Vi satte på ogifta par när de hade åkt =) heheh den är så himla kul!

Lördag och jag vaknade som vanligt tidigt, innan 07, men jag var alldeles för trött i ögonen för att ens orka gå upp. Så vi sov en stund till...
Robins mamma och lillebror hälade på oss en stund, sen åkte vi och handlade mat. För på em åkte vi till Frövi och grillade med Lisa, frida, Jocke, dan, dennis & fredrik=) Vi lekte kurragömma, grillade och smällde lite smällare...hehe barnrumpor som vi är.
Jag körde hem på kvällen.

Och idag har jag förgäves ringt några flickor och frågat om dom vill upp på stan men ingen kunde så jag har läst lite bok, elsas värld på ballen mestadels av dagen.

Oj, vilken redovisning. En lugn helg som sagt & det har varit så himla skönt, att kunna hitta på saker och inte ligga bakis, (Maria) hhihi...

I veckan ska vi hinna med bio, fika hos linda, sommarstugan, påskpynta, tvätta, träffa flickorna, släktträffar under påsk. Sen byter robin jobb, spännande spännande.... =)

Nu kollar vi på hockey, ovanligt? Ni förstår att jag ofrvilligt kan hockey. Jaja jag ska inte klaga, de är rätt underhållande...

Alltså, hur blir ni om ni börjar på en bok? Jag lever mig verkligen in i boken, (jo jag vet att de flesta gör det) Men de är så himla kul när man läser en sån bra bok. Jag har läst några timmar idag och de är de enda jag vill göra nu, men robin vill att jag ska kolla på hockeyn med honom, vi får se jag är ju tjej, så de kanske går att göra 2 saker samtidigt. ;)

ikväll grillar vi

hej hej :)

ville bara slänga in ett snabbt inlägg innan vi drar till landet för lite grillning =)

Men jag hoppas att ni är ute idag och inte sitter innne och läser min blogg ;-)

Vi hörs ikväll eller imr! ciao!

På uppdrag av Carro








Okej, jag kan ju inte riktigt detta, men bilderna är....

1. jag idag.
2. jag vaknade till detta söta en dag för ett tag sedan.
3. hehhe enda bilden jag hittade nu från sommarstugan :) de var i somras..
4. här sitter jag just nu o bloggar :-)
5. En myskväll vi hade förra veckan, efter pizzan. hehe..
6. robin i tunisien

Sådär... lite bilder igen, jag läser ju själv massa bloggar och jag tycker de är kul med bilder.
MEN jag vet att detta kanske inte är så kjul för er då dem inte betyder något för er. Inga outfits eller så.
Aja, jag kan ju bli bättre inte sant=)

fika

Hej!

Kom precis hem från en jättemysig fika med Lisa :) vi satt på gröna grodan i några timmar, skönt att komma ifatt lite med varandras liv :) hehe. Nej men jag har ofta dåligt samvete för att jag har mycket att göra och ibland inte hinner träffa mina nära så mycket. Men alla har ju lika mycket så de är ju skönt och extra kul när man ses :)

Nu är klockan snart Bigbrother ;) & idag slutar robin 22.30, så han är snart hemma :)

Myyyyys.

Föresten, färjestad vann! (Y) Det innebär att vi har vunnit pengar!!

Vi hörs väl imr? Då är de fredag & helg. =)


upptagen

Usch nu ligger jag efter i skrivandet så då blir de bara jobbigt. Så jag struntar nog i att bestätta om skräck upplevelsen iaf, fats ni var söta som kommenterade. Hehe. Sorrrrrrrry..

Igår blev de en helkväll i Frövi, så mysigt vi fick god mat o så... :) Jag mådde sådär när vi kom hem, men de är tur att jag har en sån vacker robin som bara är bäst, min lille häst. söt är du också.

Oh idag har jag gjort en lassagne som jag hade tänkt bjuda Madde o kristin på men de kunde inte komma :( buhu.. Jag har bakat mitt goda bröd också, så nu har vi 3 limpor och frallor hemma. gött mos =)
Men oj vad kvällen försvann fort, de är de enda jaghar hunnit med sen jag kom hem ju.

kanske återkommer senare. Måste kolla brödet i ugnen nu. ciao

..

Ville bara säga att jag och Robin var i Stråssa hela em/kvällen igår. så återkommer ikväll ist :)
Hoppas ni har en bra dag , kramis

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alltså vad trött jag blir..... Åhh jag som hade skrivit nu tror ni mig inte men ett så himla långt inlägg under tiden jag har kollat på big brother...

Det längsta jag någonsin skrivit.... Shit vad bitter jag blev. men men, dumma mig som inte sparade de innan.... Men allt hakade upp sig tror ja för den lilla gröna nere i hörnet hade hakat upp sig, o när jag tröck p åtillbaka så var all text borta. JAjaja

Jag skrev iaf just om att jag skriver en dag dagbok och har gjort det i 4-5 år nu, så det är det jag är bäst på, att skriva vad jag gör om dagarna, jag vet inte riktigt vad jag ska skria om annars. Alltså de är ingen hemlig bok utan bara vad jag gör om dagarna så jag skall minnas de, för jag har kass minne när de gäller vad jag har gjrot om dagarna...

Åh jag är irriterad nu. Stackars stackars mig..

Om ni vill kan jag skriva om en incident som hände när jag var i Stråssa. det var en skräckupplevelse, nästan iaf=)

Annnars har vi grillat!, softat, fixat i trädgården, jag och Maria gick på promenad när jag kom tillbaka till Örebro.

Okej, ni bestämmer om jag ska skriva om händelsen eller inte...




!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag skrev nyss ett långt inlägg , men glömde skriva rubrik. så de försvann???

orkar inte.....

lite bilder

mina älsklingar!!!Jag älskar demesta frn the body shop =) detta är mina älsklingar,...


robins skor detta är alltså robins nya golfskor =)

Här är vi på kryssning:)

Jag och Madde på kryssningen =)

Nöjd nu krillan? ;) du som ville se lite bilder, heheh,.... Kanske inte så jätteroliga, men jag har inte så mycket bilder, detta var lite vad som fanns på kameran.. förutom skorna som blev fotade nyss=)

Jag blåser bort....

Hej!
Hur mår ni idag? Blåser bort kanske? oj herregud vad svårt det var att cykla idag..hehe de syndes tilloch med, cykeln svajjade som sjutton. 
Åh imr är de Fredag, kul kul!! Jag ska till Stråssa i helgen, min ena bror ska ockå dit, han sover först hos oss i 2 nätter. =) Igår var hela syskonskaran här plus barn. =) love you!

usch idag har varit en ångest dag... Först köpte jag golfskor till mitt hjärta för att han fått ett nytt jobb och är värd dem<3
Sen har jag köpt 2 svarta jeans/tyg leggings från vero moda, jag handlade massor på bik bok idag eftersom att det var 50% rabatt på hela butiken. Jag köpte 2 par jeans, en trööja och 2 linnen... fast jag är jättenöjd, de var saker jag behövde.. NOT. Men ni vet väl hur vi tjejer är ;)
Ahh ångesten slutar inte här... Vi svängde förbi mamma mia på vägen hem och köpte 3 oxfilé, beasås pizzor. Oj. Plus massa gott på klippet.

Nu är vi alldeles för mätta för att göra ngt..väntar typ på BB.. Undertiden kollar vi på hockey. Jag o robin satsade 100kr på att färjestad ska vinna hela skiten. alltså detta var ju för flera månader senda, och se så rätt vi hade, hoppas de håller i sig. Då vinner vi 300kr, hahha... inte så mycket men ändå kul =)

Nu måste ja packa, prova kl'der och massa annat kul....... kanske borde lägga in lite bilder snart? Jag kanske återkommer med en idag, på ngt jag älskar!! ja men jag gör de, kika in snart igen =)


Förlåt

förlåååt att jag inte skrivit ngt... Jag har legat hemma sjuk... varit hemma från jobbet i 2 dagar... ännu mer soffan, så himla typiskt men tyvärr går de inte att styra över kroppen och den behövde tydligen vila. Men nu känner jag mig bättre. =)

Jag lovar att inte svika er igen. ;) hihihii.... (ironiskt) men de är ju faktiskt kul att jag har fått lite läsare på ganska kort tid, o att ni ändå går in fast jag inte uppdaterat, TACK!!

Idag fick mitt hjärta nytt jobb! kan inte vara mer glad än vad jag är, det kommer bli så himla bra! :)))))))) Love you bejb...

Inlägget med rubriken " its våår" hoppas ni fattade att de lät som ja skrek its war( krig) Robin fattade inte iaf;)



tråkigt

usch idag är de en sån trist Söndag de bara kan bli.... Blä,  förra söndagen var nästan likadan. usch stackars mig.... Idag har jag en anledning varför jag ligger här iaf, jag är sjuk. somnade 22.30 igår, vaknade 01.45 o kunde inte somna om förens vid 05.30. lite dygt var de jaaa.....men tittade på under ytan inatt.sååå läskig film, kunde inte titta klart på de sista 20 minuterna... hehhe.. så gick o la mig i sängen vid 04.40 hehhe.... jaja kul kul för er. I know, men idag är jag inte intressant över huvuud taget...

Robin kom  just nu hem från hockeyn, Öik - växjö 2-5....växjö är redan klara för elitserien nu, hehe kul för dem, ÖIK har vunnit 1 match av alla de spelat i detta kval hahhaha... nerå..

nu ska vi ut på biljakt. wooow va kul, örebroare, akta er !!!

pusspuss

Igår

Hej vänner!


Skönt med helg! Även om jag älskar mitt jobb så är det så himla skönt att vara ledig, det tycker väl alla?;)
Igår åkte vi till Lindesberg och firade Tesso! Det var jag , Madde, kristin, caroline, tesso, Carro, rebecka och Lisa. Riktig tjejkväll, mycket kul faktiskt =) Vi blev nostalgiska, love you!!
Jag skulle åka hem meed bussen som gick 23.55.... Ville hem till sängen. =) Vi gick ut på bistro, jag hade ju tänkt dra till bussen men jag fick skjuts till Örebro av 2 snälla västeråsare :) var inne i Örebro 00.20. Hemma låg en söt robin och sov. Jag somnade nog ganska fort jag också, för Maria hade ringt vid 00.40 hehe och de hörde jag inte ;)

Åh idag vaknade vi vid 9. gjorde toast till frukost, gick och la oss och kollade på nyhetsmorgon.... Vi båda somnade och vaknade vid 12..heh.. Jag satte på gårdagens avsnitt av Bigbrother.... Love telias programbibliotek föresten,,, de nyttjas väl här hemma.... Vi kan se nästan vad vi vill när vi vill... =) tummen upp för det!

Aja, tillbaka till idag. Vi har hälsat på Tommy (tränade lite skivstång hos han....starka oss..) hehe...

Nu har jag (PÅ EN LÖRDAG) rensat i avloppen i badrummet, både handfat och dusch, städat lägenheten och ätit mat. Fan vad skönt... Lite små fixa här hemma, jag kan inte vara lugn och koncentrerad när de är stökigt hemma så vi har aldrig stökigt, skönt. Städmani har jag också, damsuger oftast varenda dag här hemma.....

Men nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt.... jag premurerar på två olika tidningar men har inte hunnit läsa på flera veckor så jag ligger lite efter där.. kanske ägnar ngn timme åt tidningarna nu.

byeebye...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!