Tappra är ni

Fortfarande kikar ni in här. det gör jag också, då och då. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Jag fyllde 24 i torsdags. Hade en jättebra dag. Var lite orolig eftersom jag är själv nu, men jag hade sovsällskap så de blev en mysig morgon och på kvällen kom vännerna förbi. :)

Jag har varit i Stråssa hela helgen, vi hade kalas igår... Det är väldigt mycket förberedelser för ett kalas. Vi var 18 personer på kalaset.
Vi gjorde 2 olika varmrätter så de var mycket att fixa, så massa ost och kex, tårta och kladdkaka.

Ja låg och sov kl var halv 2 och fick ett samtal..... 40 min senare hade jag sovsällskap. taxi från örebro till stråssa är inte billigt 1400kr. så 400kr böter på det. Ekonomen ;)

gått under jord..

Eller iaf under täcket. Jag blev sjuk i måndags, på min lediga dag! Hade en asbra dag ju, skrev ja ju om. Men på em/kvällen kände jag mig dålig. och värre blev det, i tisdags var den värsta dagen ja kan ha upplevt på länge. jag var helt förstörd. orkar inte ens tänka tillbaka på det. Ingen vanlig förkylning iaf. VIRUS. Jag har varit hemma från jobbet sedan dess och ska även vara hemma imr också. Mår bättre nu om man jämför hur ja mått. Men hade feber i morse, har inte kollat sen dess... Aja, ville ge ifrån mitt ett livstecken. För jag trodde nästan själv ett tag att jag gått under jord....

Ibland unnar ja mig.. Eller ganska ofta:p

Ledig dag! Wow vilken känsla i morse när jag vaknade. Gick upp halv 8, 8 kom Leif med färg till mig. Började måla direkt! Var klar till halv 10, 10 gick ja o Maria upp på stan. Handlade så jävla mycket saker. Såg ut som en luffare som gick med hela sitt liv på cykeln.. Kom hem runt 14 då var de bara att måla igen och laga mat.. Har haft en lugn i skön em. Känner mig sjuk också! Inte bästa kombon att ta hand om en 40 gradig sjukling.. De var de värt!

Nu unnar ja mig iaf The o popcorn!


Cravings

Jag fick ett sånt jävla sug efter färskpressad apelsinjuice nyss! Vilken tur att jag hade 2 bapelsiner då!

Idag har jag haft en mysig morgon med inte så många måsten alls. Vaknade tidigt men låg kvar i sängen länge.. Skönt!

Maria och jag åkte sen till Linde och hälsade på Madde i nya lyan! Gosh! Den är så fin!

Åh imr är jag ledig, ska måla skafferi och skåpen om jag hinner. (invändigt) vill ha vitt så de känns fräscht! sen ska jag nog strosa lite på stan måste köpa ny doft till hemmet och lite annat kul!

Puss


När ja kommer till kontoret kan vad som helst finns där!

Ja man vet aldrig va som
Väntar...


Appropå så är ja ledig på måndag! ;-)


Lägenheten

Lite stökigt i inte riktigt klart än. Men nu får ni en liten bild av hur de ser ut!


Frukost!

Hej! Ja vet att ja varken visat liv eller min nya lägenhet:) vet att de är många som inte bor i stan som vill se;) snart kommer bilder:-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!