Bullmamma

Bra att ha? Huh! Är ni likadana? Packar lite smått.. (sånt jag inte använder) shoppmanin tar över. Hej!


Adventspyssel

Sitter och väntar på flickorna som kommer hit på temys. Under tiden fixade jag mina ljus till adventsstaken!

Tycker de blev bra. siffrorna och hjärtana sitter inte ihop från början.

Längtar tills ja köper hem hyacinter! Då blir de mer julkänsla här hemma.


Kan inte somna ikväll

Skit jobbigt vill verkligen men de gååår inte. Har varit i Sthlm hela dagen på kurs. Gick upp 05.15 men kan ändå inte sova! Vad är problemet...

Jo, när jag kom hem städade jag ur skafferiet, gjorde panerad rödspätta, potatis o hollandiesås. Och var klar lagom till halv 8. Då var ja sjukt trött så jag somnade och vaknade inte förens 21.15. Pratade med älskade sara i 1 h .. Min kväll de.. Så ja de kan bero på lilla kvällsnappen:-)

Nu ligger jag bara o tänker på vad jag kan sälja för möbler, hur jag vill ha de i min nya lgh osv:)) blir så orolig att pg Jönsson inte kommer godkänna flytten:( hoppas verkligen allt löser sig nu! Men jag har nog inte riktigt förstått hur jobbigt de kommer bli att flytta, måste fixa med så mycket praktiska saker.. Typ som hyra släp, asdyrt ju!

Nu ska jag fortsätta med min planering.

/elin


skunk anansie

infidelity

Fick en sån längtan efter den här låten idag. En låt som betytt så mycket för mig. Den var vi.  gillar skunk ikväll.)


haft en så himla bra kväll hos Linda, kom nyss hem. Älskade ni. <3



lost infidelity, we never
said a word
so black and white you see
it's all the lies we've heard

in my mind nothing makes sense
i'm nothing you can't have
cracked up to disagree, that's
all we've ever had

you, only you, only you
only you can't be the one x2

your secret smile so quaint
in memories fortold
laughing so viciously,
your concience has been sold

in my face there's no more joy
i'm all that i should be
cracked infidelity, that's all you
are to me

you, only you, only you
only you can't be the one
be the one x4

we don't talk anymore x2
we don't care anymore x2





jag skriver i stycken men de blir ändå inte så

Why?! irriterande....

lgh

Äntligen har jag hittat en som jag vill ha. nu hoppas jag bara att dom vill ha min! hihi...så glad jag är.. Kommer bo granne med krillan isf, och de är ju ännu bättre. Den som väntar.... idag hände en väldigt lustig sak. vi får se vad som händer. ni lär väl se sen kanske om jag uppdaterar om de :P

Känslan av att de faktiskt är helg

Jag vaknar oftast innan 7 på helgerna. Men de är ju inte så konstigt när man går upp innan 7 varje morgon. Men idag när jag vaknade så fattade jag inte att de faktiskt bara är lördag förens jag var klarvaken. Och den känslan, den kan jag inte ens beskriva. Nu ska jag ligga och dra mig bara för jag kan:)


Men Gud vad gott

Mamma sover här inatt. Vi har nyss ätit en Färskpasta med kyckling, feta, parmesan och soltorkade tomater. Åh gott! Ett glas vitt och detta till efterrätt.. Granatäpple, ananas, Sharon, mandlar, mörk choklad. Åh!


WAY OUT WEST

Drake, SUUNS, Lana Del Rey - Way Out West.

KLart vi ska gå eller?

husman..

En sak jag verkligen gillar är att laga mat. En vanlig dag efter jobbet ser ut så här för mig, jag kommer hem, städar, idag har jag städat ena toaletten, damsugit lägenheten och dammat lite. Tycker de är så himla jobbigt att bo i ett stökigt hem, men de vet ni ju redan efter mitt tjat;P

Sen lagar jag mat. Idag blev de biffar i min egna timjansås och potatis. Detta inlägg skriver ja för att Anna ville att jag skulle lägga ut lite recept, så här kommer det!


Med kall mjölk till och sallad såklart. MUMS,.

Hur är ni , lagar ni mat hemma jämt eller "hoppar" ni över det? Jag ogillar verkligen färdiga köttbullar och sån mat... mina barn kommer få god mat ;)

Iaf, såsen, är så lätt och så god!
creme fraiche
svartvinbärs gelé
salt, peppar
timjan

testa, och säg gärna vad ni tycker!

OCH när maten är klar så kan man antingen ta kväll eller hitta på nåt annat skoj.
Ja en typiskt sån här dag är kanske då jag inte har nåt speciellt planerat utan får se vad som händer ... annars skulle jag såklart inte laga mat själv :)

Att välja att vara själv är skönt. Men att vara själv så här sent precis innan man ska sova, de är fan inte kul. att man måste lära sig de nu också.. Inte fan är de lätt att vara "vuxen" heller. :P Närå, så illa är de väl inte, men mina kära vänner o bekanta får gärna komma över på fika eller mat när som helst.


min "lilla" etta i min stora trea





Ja, de här är mitt 3dje rum som jag inte alls använder. Har ju haft de uthyrt i 2 månader men nu står de tomt igen med ett hopplock av robins möbler. Vad ska jag ha de rummet till nu mån tro? nån idé?
Men visst är de smart, man kan ju verkligen ha en inneboende här eftersom de är egen ingång o toalett.
Nu kommer jag ha dörren stängd, jag blir genast att tänka på folk som inte har ngnstans att bo, och här sitter jag med en aldeles för stor lägenhet. Men så är de. Jag tänker inte vara sååå snäll att jag tar in vem som helst.


..



..


Bästa helgen=)

Hej hallå.. jo, nu ska ni få höra vad jag haft för mig, för ja har haft en superbra helg! Jag var ledig i fredags, wie underbart.. jag, mamma och pappa åkte redan kl 8.00 upp till sthlm. Skönt att komma upp tidigt. Vi gick "hem" bodde hos morbror på kungsholmen.. Gick lite på stan, käkade och gjorde oss klara för globen! och vet ni, vi satt längst upp, rad 21, galet högt var det. Oh MY. tur att jag inte hade druckit så mycket, då hade de blivit jobbigt o vingligt! Mark Knophler var jättebra! Dylan har ja inte lyssnat på så mycket så kände inte igen alla låtarna... Men de har jag ju bara mig själv att skylla. I vilket fall var det en bra kväll! lördagmorgon kl 10 kommer bror o hans tjej upp till sthlm! det var jätteskojjigt, och vi tjejer shoppade medan grabbsen satt på en bar... Som de ska va eller? hah Jag köpte en klänning, 2 tröjor och lite småsaker. nöjd blev jag! På kvällen gick vi till kvarnen och käkade, de ligger på söder och var jättegott. Gick sen till soldaten sweijk. Men jag tog en taxi till södersjukhuset och mötte upp Elli och hennes kompisar. Så himla roligt, vi har inte setts på sjukt länge för hon varit ute och rest.... riktigt kul gumman! Vi drog sen vidare till stureplan och grodan. (Såg idag att blondinbella också var där när vi var där) Ja såg henne inte dock. Men vi drog vidare, till dörren brevid, PURE. Jättekul! Åh, ja vill tillbaka snart igen. idag har vi bara hängt på kungsholmen, gått i varje liten butik som finns där.. har givetvis hunnit kolla på gossipgirl när ja kom hem. Nu vet ja inte vad jag ska göra? Sova kanske..eller hänga här en stund. Jag är verkligen en sucker, kan inte vara själv. Tove!! Vad gör duuu?? Miss you... Vi får väl se hur de här går, hehe. Jag kikar iaf efter en annan lägenhet vi får se vart jag landar. xoxo

Sthlm Globen

Jag är lite efter men jag har aldrig varit i Globen. Men ikväll ska jag iaf dit på Bob Dylan och mark knophler. :-)

Igår åkte Tove till Sthlm för att hämta saker till sin nya lägenhet. Känns konstigt nu när hon tagit bort täcke och kuddar från sängen.. Och hennes grejer är nerpackade i ikeapåsar.
Jag har haft de super med dig iaf! :)

Så skulle ja egentligen få besök igår men de blev inte av, aha sen var de snack om bio. Blev inte heller av så ja ringde Madde men hon jobbade.. Ja då ringde jag tompa, Maddes kille så jag åkte hem till honom. Kul att nån ville ses, hade varit själv i 5(!) min innan ja blev rastlös. Jag blev bjuden på vin och whiskey! O vet ni, den var god!! :) smak av kanel.

Puss Elin


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!