jag tror på hoppet

Glömde ju att säga...

Jag hoppas att jag blir rik på min blogg ;) tror ni det? Helt galet att ni fortfarande kikar in här..hehehhe
Jag själv läser ju massor av bloggar och blir så irriterad när jag går in och ingen uppdaterar. Hehehe, usch vad dåligt samvete jag får men de är ju fasiken inte lätt att hålla den i drift!

balkongen

Äntligen kan vi använda balkongen! Jag sitter just nu alldeles själv här med ett glas vin och njuter ordentligt av att det är sommarvärme här <3

Men jag hoppas att Maria och Madde vill kika förbi en sväng ikväll.. Robin är på AF med sina arbetskamrater! Nu är de sommar!!
Vi har haft byggställningar runt hela vårt hus i några månader så jag njuter verkligen! Vågade faktiskt inte gå ut först på balkongen, den kändes så naken utan ställningen. Men nu sitter jag iaf här!
Vi har såklart inte haft våra utemöbler inne i lgh utan på ballen så under tiden de varit byggställningar här så har en stol, matta och 2 insynsväggar blivit stulna! Mycket att ha? Idioter!

Jaja, idag har jag ju såklart fixat på balkongen, jag har planterat blommor i krukan för 3dje gången i år! det är ju knasigt värre, varför har jag inte gröna fingrar? Jag som älskar att hålla på i trädgården osv... Men jag får nöja mig med en blomkruka på balkongen som jag inte ens kan få fin. Det har blivit löss i de jag planterat tidigare....

xoxo


jobbångest....

jo men de har jag, även om jag älskar jobbet, men de är ju för att vi har haft 5 dagar av en underbar ledighet....

I onsdags så var jag , rob, erik, mallan, G & gunnar + några till på afterwork! var på alla ställen o flängde! :) Så kul!
På torsdag morgon hämtade jag upp Sara vid eurostop och vi åt en mysigt frukost här hemma... Rob stack och spelade golf och vi drog upp på stan och fikade..hehe... På kvällen kom krillan hit och vi hade de mysigt, satt och tittade igenom gamla bb avsnitt och fikade igen...
På fredagen så jobbade rob till 14.00. Jag gick dit på lucnhen och hade med pizza, mummms.. fick se hans jobb, de var roligare då jag fått en verkligbild hur de ser ut!
Sen skyndade vi oss massa då vi åkte till min sommarstuga som ligger i Söderbärke... Åkte dit med mamma och pappa.. Vi har solat, badat, målat, renoverat, slagit sönder bryggor och massa mer..
Vi stannade tills söndag. Kom hem vid 17.00 igår! Då tvättde vi bilen.
Så vad gjorde vi mer igår, jo i landade hemma en stund, vilade lite sen cyklade jag oh Rob upp på stan för att äta mat på Pitchers! Gottis.... (mycket unnande) cyklade hem lagn till BB finalen=) Åh Simon vann, mys! Rob gick ut på kvällen. Jag ville hellre se BB! hehe

Idag har rob spelat golf och jag har solat, gått promenad, vilat lite hemma då jag inte kunde sova pga värmen inatt. Åkte med mamma och pappa i caben till henrik m fam. Där har vi plockat  blommor, hoppat studsmatta och poolbadat lite... vi tog med rob på en cabrunda, sen när vi kom hem så lagade vi flygande jacob, åt. Jag gick till Maria en stund och nu sitter jag här, nu börjar snart S.O.S och sen är de jobb igen.......kanske skönt att kommma in i vardag ändå? ;)
Hehhee....att man aldrig får ta de lugnt..men de är sån jag är..känns aldrig som jag har tid. men jag har inga barn än så jag ska vara tacksam för (ledigtid)....
Rob vilar sig i sängen brevid mig.. så jag ska väcka han NU! Ja nu gick han upp, time to see film! pusss unt hugs!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!