Typiskt mig

Går och plockar lite, rotar i mina flyttlådor efter en grej. Som jag förövrigt inte hittar men skit samma. Hittade detta. Som jag har kastat ner i olika lådor.
Jag måste lugna mig!


Snart flyttar jag!

Åh vad jag kommer sakna lägenheten. Samtidigt som de kommer bli sjukt kul att komma till den nya och få fixa i den:) jag har packat ganska mycket än så länge. De blir nog kanon!

Jag kommer vara med underbara vänner imr på nyår. Vi ska bubbla och basta först sen ska vi äta en otroligt god 3 rätters. Längtar!
Xoxo


Laleh

För ngn vecka sen bokade jag och mamma laleh! Hämtade biljetterna idag. Åh jag har älskat henne sen hon började spela. Äntligen. I april kommer hon till Örebro!


Fredag tjallala!

Idag ska julen ner. Den skulle redan vara borta men jag somnade visst när jag kom hem från jobbet och vaknade nu.

Galet sugen på pizza! Jag är föör trött för att stå och göra mat. Kanske blir en kall o pizza på paloma? En fredagkväll. Kan sluta hur som helst! :) nu kastar jag ut julen och tar ett glas vin. :-)


Nån bild...



glömde ta kort från julhelgen, men vet ju att mamsen o pappsen har en massa kort...
Men bilderna på kalkbrottet är från i julas, galet ju, ser ut som sommarbilder :-)


...

Jag.kan.inte.sova. Tydligen mitt nytt "nya jag" . Jag tänker återigen på flytten, ikväll har jag funderat på hur många gånger måste vi springa i trapporna för varje rum.

Jag är dum på riktigt!



glassigt!



Gokväll! (det var innan jag åkte till teneriffa) =blek

Okej lite julstämning idag....

Hej!

Jag tänkte göra ett inlägg för ett tag sen om roliga grejer som dyker upp på mitt kontor. Får rätt så ofta lappar från folk och gosedjur har jag fått nyss. känns som jag behöver ett litet mjukisdjur hos mig? haha.
En gång för ganska länge sen låg de ett stort hav av ballonger på rummet. Pust, satte mig med en nål och smällde säkert 20 stycken... Men där under låg de champangeflaska, chips och sedan fick jag biobiljetter... haha :)
Rolig överraskning!

aja. julstämning var de. Idag fick jag några julklappar på jobbet. En jättefin ren som är gjord i cement, stoor och tung.
jättefin brödkniv och handduk. Sen får jag välja en valfri gåva ur ett häfte, och en jättefin bok som min kollega gjort, bilder ocih text från träffen i växjö. =)

Sen ikväll så har några fina jobbarkompisar ordnat en julpyssselkväll för tjejerna på jobbet. Vi har såklart julpysslat, druckit gott, ätit Italiensk smörgåstårta, julfikat, haft paketbyte, lyssnat julmusik och haft jättetrevligt! Bästa av allt så kom Linda som har BF på måndag! :))

Men ändå. I år är inte som tidigare år då man haft någon hemma, delat allt med. Gjorde skinka, slog in paket, drack glögg titt som tätt, handlade paket tillsammans...  (nu tänkte jag högt) :)

Natti. Jag har huvudvärk from hell.

10 dagar kvar

Hej! Jag har ingen julkänsla alls... Kom hem från Tenereffa igår. Gud det är så himla vackert där. Jag satt precis och kollade igenom mina kort. Är inte direkt någon bra fotograf så har inte fått den där känslan i bilderna. Synd. Men jag hoppas att jag snart är där igen, skulle vara underbart att få åka dit med mina fina vänner.



Några bilder.. stranden är svart, de kommer från Teide. Det är så otroligt vackert, palmer överallt och havspoolerna. Jaa, hittade ingen bra bild men ska visa senare. Dom är så mäktiga. De är havsvatten som fylls på varje dag i pooler som dom byggt upp som en liten egen stad.

Missade ju gossip girl när jag var utomlands. Så jag kollade på det nyss. Alltså jag vet inte om nån av er förljer det men Blair och Chuck har precis förklarat sin kärlek för varandra och så är dom med i en bilolycka och verkar som att Chuck inte klarade sig. Det var dagens sämsta!! Jag har under alla år gossip girl gått hoppats att dom två ska bli en... FRUSTRERANDE.

xoxo


ironi


Jag är så jävla förbannad på en person! Men de är så komiskt. Så fort jag är det så händer de roliga saker i mitt liv, är de ödet eller vad fan händer? Så har det varit flera gånger... Jag gjorde mig iordning i morse trots att jag inte hade ngt speciellt inplanerat. (ska iof kanske på julkonserten på stan, men). I vilket fall så är jag väldigt glad att jag gjorde det, trots att jag bara skulle till ICA. ;) Sen Norge också. Ja jag ska åka dit snart. Ska träffa en gammal kär vän. :) Snart lyfter vi, åker till Teneriffa på Tisdag. Har inte riktigt fattat de än. de står en halvpackad väska i vardagsrummet, NICE! puss o kram ahh nu blir de så där igen med stycken...skumt

Gynning

Vet inte varför men jag har verkligen längtat efter att Carolina Gynning ska bli gravid. Nu är hon de! En så grymt stark och fin människa. Önskar att jag kände henne. Grattis fina du!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!